Stekte nudler

Stort sett er jeg veldig sulten når jeg kommer hjem fra jobb. Noen ganger klarer jeg å stålsette meg og lage mat som tar tid, og andre ganger bare MÅ jeg ha mat fort! I tillegg synes til og med jeg, at det er ok at det går fort, er lettvint, men fremdeles smakfullt. Dette er en rett som absolutt kvalifiserer og i tillegg er det rimelig ingredienser som kanskje du allerede har i skapet, og det går fint an å bytte ut grønnkålen med for eksempel kål eller bønnespirer.
200 gram eggenudler
3 ss solsikkeolje
4 vårløk, finsnittet
1 halv chili (hvis du vil ha den sterkere, er det bare å ha i mer) finsnittet
1 kopp eller 2 blader med grønnkål, finsnittet
1 gulrot, grovrevet
1 hel kinesisk hvitløk, revet
1 ss soyasaus
1 ss sesamolje
2 ss sesamfrø
Kok nudlene, hell av vannet og sett til side. Varm opp oljen på middelsvarme i en wok eller høy panne. Ha i vårløk, chili, grønnkål og gulrot. Surr et par minutter og ha i hvitløken. La det surre et par minutter, ha i nudlene og surr videre enda et par minutter og rør godt så nudlene er godt dekket av sausen. Server med sesamfrø, litt finsnittet vårløk og chili.

2 Comments Add yours

  1. Favorittniese says:

    NAM JA TAKK

  2. Renie says:

    Tusen takk- frister -blir dagens middag

Leave a Reply