Ranch dressing

Her kommer det en oppskrift til i serien “prøve ut nye dressinger”. Prøver å finne noen som både kan brukes som rene salatdressinger, men også som saus til for eksempel grillmat eller som dipp til grønnsaker. Denne prøvde jeg ut til potetsalat første gangen, kokte poteter i terninger, hakket opp sylteagurk og rødløk, blandet alt med ranch dressingen – deilig potetsalat!
Når du først lager, så lag gjerne et stor glass med denne “krydderblanding”:
2 ss tørket persille
2 ss tørket gressløk
1 ss tørket dill
2 ss løkpulver
1 ts hvitløkssalt
1 ts pepper

dressing:
1 dl majones
1 dl rømme
2 ss krydderblanding
1 liten skvis av sitron

Jeg kjørte alt i en krydderkvern jeg har som “ekstra-utstyr” til Kenwood’n, bruk gjerne en liten foodprosessor eller bare bland det godt med en skje. Så tar du like deler majones og rømme, blander i et par spiseskjeer krydderblanding og en liten skvis av sitron. Ferdig til å serveres!

Leave a Reply