Det snør!

Våkner til masse snø og kjenner at endelig er det vinter. En gate midt i byen er forvandlet til et vakkert vinterlandskap. Tidlig på morgenen har nesten ingen rukket å «forstyrre» snøen. Alt er hvitt og rent. Tankene går tilbake til barndommen, hvor storebror «voktet» snøen i hagen, ingen fikk ødelegge snøen. Noen ganger trosset vi «forbudet», gikk ut og lagde engler og baset i snøen. Nå skulle jeg ønske storebror var her og passet på at ingen roter til snøen…:-) Han hadde estetisk sans lenge før jeg kunne stave ordet!

Var kokk hjemme hos et par som feiret 40-års dag i går. Utrolig morsomt å få komme hjem til hyggelig mennesker som er i partystemning og som er storfornøyd med å leie inn en kokk som skal lage mat for de. Føler meg priviligert som kan ha en slik jobb/hobby, og som blir tatt i mot så fint. Håper festen deres varte langt ut i de små nattetimer.

Så hva serverte jeg? Her er menyen og noen av oppskriftene er allerede lagt ut:

Kremet hummersuppe med stekte kamskjell og gulrotscones

Lammecarre med rødvinsreduksjon, røff potetmos og ovnsbakte grønnsaker

Mørk sjokolademousse

Bon apetitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..