Julemorgen

Regn og vind, ikke mye som minner om jul, bortsett fra metthetsfølelsen fra i går, samtidig som jeg gleder meg til julefrokost m kald ribbe og oppvarmet erter! Tydelig ikke så mange som bruker kokte erter,som nesten blir til stuing, til ribba, men det er juletradisjon i mitt barndomshjem.
Storfamiliene feiret samlet i barndomshjemmet. Huset var pyntet i tradisjonsrike farger; julelysene på treet er fra 1957 og mamma strålte om kapp m treet. Vi har ikke vært samlet alle mann siden pappa døde og det er 10 år siden nå. God prat rundt bordet, ribbe som smaker som den alltid har gjort; kjempegod og multer til dessert.
Fin julestemning rundt pakkeåpning og kakespising. Nesten alle 7 slag, og ihvertfall de vi liker best!
Glad for at vi samlet oss, ingen vet når det blir en anledning igjen.
Kjørte innover til Kolsås i et forferdelig regnvær og der ventet to pusekatter som også ville feire litt jul. Under treet var det mer pakker og klokka ble over ett før vi var i seng, lykkelig i champagne rus:-)

Leave a Reply