Iskrem…

I scream you scream, both scream for icecream…. Tror prosjekt Bikini2020 blir utsatt; har oppdaget hvor enkelt der er å lage iskrem med min nye iskremmaskin fra Wilfa! Har lagd iskrem mange ganger før, men da bare frosset den ned i en boks og rørt rundt av og til. Blir kjempegodt det også, men dette var jo gjort på et blunk og ble himmelsk! Her er basis oppskriften og så kan man jo nesten ha i alt man synes er godt. Jeg lagde knekk av litt smør, sukker og hakkede hasselnøtter, finhakket det og hadde det i fem minutter før isen var ferdig.
3 egg
1 dl sukker
3 dl kremfløte
2 dl melk

Pisk eggene først, ha deretter i litt og litt av sukkeret. Hell i fløte og melk og bland godt. Hell så røren i ismaskinen og sett den på. 60 minutter senere har du den deiligste, fløyelsmyke iskremen……Der gikk den sommerkroppen!

Leave a Reply