Bringebær- og sitron cookies

Endelig kom det litt regn! Ikke nok til at jeg kan droppe vanning av uteplanter, men nok til at det passer seg å bake noen cookies! Bringebær i cookies høres litt spesielt ut, men er kjempegodt!

100 gram smør, romtemperert
2 dl sukker
1 egg
1/2 sitron, revet skall og saften
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
3 dl hvetemel
2 dl bringebær

Sett ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker hvitt. Husk  skrape godt ned langs kanten innimellom. Ha i egget og pisk godt. Ha i sitronskall og sitronsaft. Pisk godt. Bland bakepulver, vaniljesukker og salt i melet og ha det i røren. Pisk godt. Ha så i bringebærene og rør de inn i røren med en slikkepott. Bringebærene skal gå i stykker og røren får en fin rosa farge. Mulig jeg ikke skal røpe det, men røra smakte himmelsk – for de som liker kakedeig 🙂 Sett kakene med to t-skjeer på en stekeplate med bakepapir og stek i ovnen i 10-15 min.

Leave a Reply