Sjokoladepudding

den

Enkle, lettvinte desserter som hverken tar lang tid, trenger masse ingredienser, mye jobb og som smaker godt – det vil vi gjerne ha. Dette er en superenkel sjokoladepudding som smaker som fløyel med kun to ingredienser!

2 bokser kokosmelk
2 plater sjokolade

Skrap ut kremen av kokosmelk-boksene og spar «den tynne væsken til en annen rett, spar litt av kremen til pynt. Jeg brukte Änglamark sin økologiske kokosmelk og den er veldig kremet. Varm forsiktig opp kremen til kokepunktet og ta kjelen av platen. Hakk sjokoladen i biter og ha i kokosmelken og rør godt rundt til all sjokoladen har smeltet. Ha i dessertglass og sett i kjøleskapet i 4-5 timer eller over natten til puddingen stivner. Pynt med litt kokoskrem eller pisk litt vanlig krem, riv litt sjokolade over. Jeg toppet det med små fioler jeg hadde plukket i Bakkeland!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..