Lett tilslørte Skarholmspiker

Her er nok en dessert i serien «enkle-få-ingredienser-kort-tid»! Jeg lette etter en dessert som skulle være både frisk og syrlig, selvsagt litt søt også, men skulle serveres etter en hovedrette med laks, som er en feit fisk, så desserten måtte ikke være for mektig. Denne har bare tre ingredienser, rask å lage, ser ganske fin ut og smaker deilig.

470 gram yoghurt naturell (jeg brukte et beger økologisk fra Rørosmeieriet)
1 kurv bringebær (brukte frosne)
1-2 ss melis
1 neve hasselnøtter, hakket

Prøv å pirke løs et bær til hver skål før bærene tiner helt, slik at du har til pynt. Bland bærene med melis og rør rundt til det er oppløst. Så rører du sammen yoghurt og bringebær, veldig lett, slik at du får en fin marmorering. Ha i dessertskåler og dryss over hakkede hasselnøtter. Her kan man selvsagt også bruke andre bær eller syltetøy og for eksempel ristede havregryn eller andre nøtter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..