Sjokolade kuler

Det er veldig mange som sitter på hjemmekontor om dagen og  man unner seg sikkert litt mer godt til te- eller kaffekoppen i løpet dagen. Tenkte det var lurt å ha litt snadder på lur, som ikke er så usunt og fult av sukker. Hadde dadler i skuffen, litt tørre, men la de i vann i en halvtime først, og da var de passe myke og fine.

125 gram dadler
1 dl rå, usaltede cashew nøtter
1 dl gresskarkjerner
2 ss kakaopulver
2 ss smakfri kokosolje
4 ss sesamfrø
Legg som beskrevet over dadlene i vann en halvtime om de er litt tørre, klem ut vannet og ha de i en foodprosessor. Ha alt det andre, bortsett fra sesamfrøene opp i foodprosessoren og kjør det hele fint og til en ganske fast masse. Ha sesamfrø på en skål eller i en bolle. Form massen til små kuler, mine ble vel ca 3 cm i diameter. De er ganske mektige, men jeg klarte fint å spise et par av gangen…… oppbevar de i kjøleskapet i en tett boks i inntil en uke, hvis de varer så lenge….

Leave a Reply