Sjokolade cookies, igjen!

I disse tider, må man ha noe godt. Unnskylder meg med at det er godt å ha med litt energi på tur….. og dessuten vil en god venninne gjerne ha en porsjon, så da blir det vel en liten prøvesmaking på meg!

150 g smør, romtemperert
150 g sukker
175 g mykt brunt sukker (dark brown)
2 egg
½ ts maldon salt
375 g hvetemel
1 ½ ts bakepulver
175 g mørk sjokolade, hakket
Jeg skjærer smøret opp i tynne skiver og legger rundt i bakebollen min, om jeg ikke har romtemperert smør på kjøkkenbenken. Lar det stå til det er passe mykt og har sukkeret i bollen. Pisk til det er hvitt og ha i ett og ett egg av gangen, skrap deigen ned i bollen mellom hvert egg. Bland sammen mel, bakepulver og salt i en egen bolle. Ha blandingen i sukker-smøret og bland godt. Ha i tilslutt den hakkede sjokoladen. Du kan gjerne ha i hakkede nøtter også. Sett deigen i små topper på en stekeplate, jeg bruker en liten isskje.  Stek i ovnen på 180 grader i ca 12-15 minutter.

Leave a Reply