Lime, chili og feta-smør

I kveld har jeg invitert min søster og Sten på middag. De må selvsagt smake på noe jeg ikke har laget før! Vært på Skarholmen et par dager og fikk med meg chili, litt usikker på styrken, et par store og et par små, og regner med at de små «river» mest. Gartner-Kiri hadde ikke smakt ennå selv, men en gjest hadde testet, og han er fremdeles ved godt mot! Måtte jo da finne noe å bruke fersk chili i. Dagens middag var «koreansk chili, sesam og honning kylling» (oppskrift kommer selvsagt) og da passet det med litt forskjellig tilbehør til. På Meny hadde endelig morene-potetene fra Bjertnæs & Hoel kommet, de er supergode og det ble dagens tilbehør. Kokte de på vanlig måte og la på godt med dette smøret, kjempegodt og passet også fint til kyllingen. Sikker på at denne blandingen også passer fint på fisk, frisk i smaken som den er av limen og nesten på det meste av grillede grønnsaker!

150 gram smør, romtemperert (ikke så stort problem i denne varmen!)
150 gram fetaost
revet skall av 2 lime
1 liten bunt koriander, finhakket
1 chili, finhakket

Bland alt godt sammen og sett i kjøleskapet til du skal bruke det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..