Asiatisk kylling wraps

Jakter hele tiden på lett og smakfull sommermat, som er like enkel å lage hjemme som å ta med på stranda. Har en liten mat-termos og der er det mye som kan “stappes” opp i. Dette er en rett jeg lagde for en stund siden og som slo godt an hos niesene. Nå har jeg laget den som en wrap i stedet og brukt deilig hjertesalat fra Vestfold – like vellykket og allerede servert flere ganger i sommer!

400 gram kylling kjøttdeig
2 ss sesamolje
5 cm ingefær, revet
1 stor kinesisk hvitløk, revet
3 ss honning
3 ss soya saus
1 ss sriracha chilli saus
1 lime
2 hjertesalat
vårløk, chili, paprika og koriander til pynt

Varm opp panna med 1 ss sesamolje. Ha i kjøttdeigen, smuldre den godt og surr til den er gjennomstekt. Ha i hvitløk og ingefær og la det surre 1 min. Ha så i honning, soya saus og chili saus og la det putre videre et par minutter til. Skvis over lime. Vask salaten og legg ett og ett blad utover et fat. Fyll med kjøttdeigen og pynt med for eksempel snittet vårløk, chili, paprika og koriander. Server!

 

Leave a Reply