Agurksalat

St. Hans feiring på Saltnes hos Ellen og jeg har selvsagt prøvd å finne noe nytt og spennende å servere. Agurksalat er kanskje ikke akkurat spennende, men denne oppskriften så litt annerledes ut, hørtes god ut og måtte prøves. På vei ned til hytta stoppet jeg på Vestby og der fikk jeg tak i norske «snacks» agurker, perfekt til denne retten. Vertinnen grillet deilig lammekjøtt og masse grønnsaker, og rakk det akkurat før gassflasken var tom!

1 kinesisk hvitløk, presset eller revet
1/2 ts maldon salt
1 ss ris-eddik
2 ts soya saus
2 ts sukker
1 ts chili flak
8 snacks agurker eller en slangeagurk

Bland alt, bortsett fra agurkene og la marinaden stå i minst en halvtime. Kutt agurkene i passe biter og bland med marinaden etter at den har fått stått og godgjort seg. Server med en gang. Salaten fungerte fint med grillet kjøtt, men er også god alene og passer helt sikkert godt til grillet fisk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..